Bakspejlet


For unge og voksne med Asperger Syndrom!

                                   AGISSTEVNS.DK

                   agis@agisstevns.dk  


1

     Åbent for dig på:

Hårlev Bibliotek

ved siden af "Mødestedet"

Bredgade 1

4652 Hårlev

 

  • Onsdage fra kl. 19 - 21 dog ikke sidste onsdag i måneden.
  • Husk kr. 5,- til "Kaffekassen " men det er gratis for medlemmer.
  • Aktivitetskalender finder du  under "Arrangementer"  samt lidt her på forsiden.

2


Onsdag den 25. september

Vi har LUKKET i aften men vi ses på fredag cafeaften.

                      

3


Fredag den 27.september 

   Vi ses i aften til hyggelig spilleaften, og

   buffet, på vores Fredagscafe.

              

   Der ligger en invitation i din mailboks :)


   Husk du er velkommen til at tage en ven,

   familiemedlem eller støtteperson med,       blot huske at tilmelde jer senest onsdag.


                            

Velkommen i AGiS!

Bakspejlet!

 

 

Du er på  "Bakspejlet" og her står lidt forskelligt

om hvad vi lavede, hvornår og hvordan det gik.  

 


Der vil ske en lille ændring, her på bakspejlet.

Vi skriver når vi har oget særligt at fortælle og der vi komme et sammendrag, af månedens gang i AGiS. Det skyldes mangel på tid, og overskud, hos bestyrelsen, lige for tiden.


September 2019


August 2019

Vi startede op efter sommerferie og det var dejligt at være sammen med jer alle igen. 

Det var godt at høre om de forskellige sommerferie-oplevelse og det lød som om alle havde nydt sommeren i fulde drag. 

Desværre blev vores LAN-party: World of Warcraft-Vanilla udgivelse,  ikke til noget, her den 27. Der var for få tilmeldinger. Nu har de fleste også så god netforbindelse at man sagtens kan spille, sammen, over nettet fra hver sin hjemadresse. Jeg synes nu stadigvæk, rent personligt, at LAN-party er rigtig hyggeligt.


Juli 2019 Sommerferie


Der er vist gået lidt kuk i hjemmesiden for sammenkomsterne, i juni, er ikke kommet med :(

Men Juni var da også en dejlig måned. Vi fik, blandt andet,  lært at spille LOGO. Der var mange rigtig mange underholdende svar på de sjoveste spørgsmål og så var det også vejr tilat sidde ude og hygge. 

Nu holder vi sommerferie lige til 7. august og I ønskes alle sammen en fantastisk sommer. Vi ses :)


Onsdag 22.5.2019
Rigtig hyggelig aften med det helt store kagebord. Annette havde fødselsdag og det blev fejret på bedste fødselsdags vis.
Vi modtag et nyt spil, i aften, som vi sagtens kunne hygge os med og for en gangs skyld var jeg også heldig Godt spil! lige mig!:)
Og så smutter I bare i biffen, selv, hvor i har lyst og ser lige hvad i har lyst til - det er vores fredagscafe i denne måned. Husk kvitteringen på billetten så den kan blive refunderet i AGiS.


Torsdag den 25 4,2019
En aften med "Sanser og Stress" og foredragsholder Mette Albrektsen, Vordingborg. Mette talte og forklarede i ca. en time og jeg skal love for at vi blev klogere alle mand. Både forældre, dem der har ASF og de besøgende hvoraf nogle var fagfolk. Der blev, efter foredraget, tid til at stille spørgsmål og der kom nogle meget relevante ting på tavlen. Mette er fantastisk til at skære det "ud i pap" - klart og tydeligt - og krydret med god humor.
Der var et hjørne i lokalet hvor man kunne "opleve" hvad det vil sige at leve uden filter, hvad lyde og indtryk angår samtidig med at man skulle koncentrere sig om en lille nem opgave - ikke nemt! Men det gave et nogenlunde billede på den stress som ASF'er må leve i og med. Det var en rigtig fin aften som vi meget gerne vil gøre om på et senere tidspunkt.


10.4.2019
Fin aften hvor fremmødet var godt. Nu er der ved at blive dannet en lille musikgruppe - fantastisk - og den støtter vi meget gerne. Er der nogle som kan spille så sig endelig frem. Jeg ved der er god plads til en trommeslager og andre instrumenter.
Nu mangler vi bare det gode vejr så vi kan komme ud og gå en lille tur når vi mødes. Men mon ikke det er på vej. Vi glæder os meget til den 25., hvor vi har et større arrangement. Det bliver spændende.


3.4.2019
Endnu en rigtig dejlig aften sammen med jer. Jeg havde taget et yngre familiemedlem, på 15 år, med, i et spinkelt håb om at det ville gavne mit spil så jeg kunne komme på vindeholdet i UNO og minsandten om ikke vi kunne vinde, alle os som sad på samme side af bordet. Hun bragte held så hun må med en anden gang:)
Jeg trak bestyrelsen lidt til side for at få lagt en slagplan for torsdag den 25.4. og vi fik lavet en god plan samt fordelt alle opgaverne imellem os. Det bliver en interessant aften:)13. og 20. marts 2019
Begge aftener meget hyggelige. vi talte lidt om D&G med pen&paper og vi ser om ikke der er en mulighed for at afprøve det. Vi skal have fat i en gamemaster, men der er vist allerede en mulig kandidat:)
Den 20. hyggede vi, som altid, med hinanden og der blev spillet i det lille lokale mens andre hyggesnakket i det store. Fin aften:)
Der er lukket på onsdag for vi smutter en tur til Planetariet på lørdag og der er rigtig stor tilmelding. Det bliver interessant.


6.marts 2019.
Fuld hus trods rusk og regn. Det er godt nok dag 6 i foråret men vejret er som koldt, vådt efterår, men vi havde en hyggelig lun aften sammen. vi mødte op, lidt tidligt, og fik lagt lidt planer for kommende aktiviteter i årets løb. Der er nyt men også gammelt og velkendt. Det kommer der mere om på siden "arrangementer". Går i med nogle ønsker så sig frem. Husk tilmelding til Planetariet den 30.3. det bliver en spændende tur.


Fastelavn 22. februar
Vi snød og holdt fastelavn lidt tidligere end andre:) Pinataerne var fyldt med gode sager. Jeg må sige at vi har nogle seriøse "skytter" i foreningen. For efter et enkelt skud måtte den "lade livet" og falde til jorden.......naaaaaa.... det var for nemt! Den kom op igen (snyd!) Men hvad nyttede det for da den unge mand igen havde tur så måtte den ned, en gang til, og så blev den nede. Som altid fik vi god mad og dejlig kage og "hyggebarometeret" var på sit højeste. Tak for en dejlig aften sammen med jer.


Generalforsamling den 13. februar

Mødet forløb, som altid, i en positiv og glad stemning. Der blev byttet lidt rundt på nogle af medlemmerne i bestyrelsen og der kom ny ind. Super dejligt at I har lyst at lægge nogle fritimer i arbejdet med Agis.
Der er sendt referat ud. Denne aften kunne vi samtidig sige tillykke til et medlem der rundede et pænt rundt tal. Tak for dejlig kage:)
Vi skyder Pinata ned den 22. Det er vores måde at ”slå katten af tønden" på. Det foregår fra kl. 18 med fællesspisning, så husk at tilmelde dig/jer og gerne senest onsdag den 20.


25,01,2019
Jeg springer lige frem til Fedagscafe, i aftes. Vi havde arrangeret filmaften men der var ingen projektor. Biblioteket havde glemt vores aftale og det er hvad der kan ske. Vi blev enige om at vi da bare kunne spise sammen og måske spille lidt forskellige spil, men i stedet fik vi snakket, rigtig meget, med hinanden og høre lidt om hvad vi, hver især, har gang i. Det var hammer hyggeligt. Jeg skulle dog, som sædvanlig, have en gang "tæv" i UNO:( så på det punkt er der jo ikke noget nyt under solen:) Jeg vil gerne sige jer tak for måden i tog det på. Der var skuffelser at spore - også hos bestyrelsen - men trods det, lod alle til at hygge sig.. Vi har sat filmaftenen "ind på bankbogen" så vi kan hæve den igen en anden gang:)


6. januar 2019
Agis holdt sin 6 års fødselsdag med dejligchokolade og kager til:) så er det nye år i gang og vi håber på at vi får en masse dejlige oplevelser og gode timer sammen med jer "gamle" medlemmer samt med de nye som kommer til i løbet af året.